Køle Møller

Køle Møller er en hvidevareforhandler i København. Køle Møller sælger hvidevarer fra en lang række kendte mærker. Køle Møller ønsker at fremstå som en seriøs og kvalitetsbevidst hvidevarerforhandler der sælger hvidevarer til billige priser.

Køle Møller
H. C. Ørstedsvej 39
1879 Frederiksberg

Telefon: 35376666
Web: www.kole-moller.dkRabat:
Forbrugerliv.dk: 10% rabat
10-25% rabat.


*Rabatprisen tager ikke ansvar for eventuelle forkerte adresser, telefonnumre, rabatordninger, rabatter eller andre oplysninger på hjemmesiden Rabatprisen.dk


Relavante sider:
Elektronik og hvidevarer Frederiksberg Hvidevarebutikker Frederiksberg Alle butikker Frederiksberg

Tip os om rabat

Kender du en butik eller en seværdighed der giver rabat, og som mangler på Rabatprisen.dk, så kan du fortælle det til rabatprisen.

Fortæl Rabatprisen om ny rabat


Navigation: RP • butik • Frederiksberg » Køle Møller

Hjælp os

Rabatterne bliver tilføjet af virksomheder og brugere på Rabatprisen. Vi anbefaler derfor til at du forhøre dig hos udbyderen af rabatten, inden du gennemfører et køb.
Hjælp os med at holde Rabatprisen opdateret. Send en mail, hvis du oplever at oplysningerne om rabatter eller butikker på Rabatprisen, har ændret sig og derfor trænger til at blive opdateret. Vi sætter stor pris på din hjælp, da vores mission er at formidle korrekt information om rabatter i Danmark. info@rabatprisen.dk


Facebook   Twitter   Google+   E-Mail   Iphone app   Om rabatprisen  

2007-2017 © Rabatprisen